DEOundervisning blev etableret i 2009 og er en del af Demokrati i Europa Oplysningsforbundet (DEO). I DEO mener vi, at demokrati kræver aktiv deltagelse. Derfor udvikler vi undervisningsmaterialer, hvor eleverne bruger sig selv til at få større viden om EU. DEOundervisning har ingen politiske bindinger og støttes ikke af private virksomheder.

Vores undervisning afspejler ikke traditionel undervisning i EU, hvor eleverne skal kunne beslutningsprocessen fra start til slut. I stedet undervises eleverne om aktuelle temaer i EU, europæisk kultur og historie. Når beslutningsprocessen er på skemaet, skal eleverne selv agere politikere der skal forhandle.

Medarbejdere

Kasper Tonsberg Schlie

Projektleder i DEOundervisning og gymnasielærer i historie og samfundsfag. Kasper udvikler nye undervisningsmaterialer og organiserer efteruddannelse for lærere i grundskolen og gymnasiet. Kasper holder også foredrag om EU og gennemfører rollespil i hele landet.

Kontakt: kasper@deo.dk

Amanda Ajslev Hersbøll

Projektleder i DEOundervisning.
Amanda er uddannet cand.mag. og har erfaring fra gymnasieskolen. Hun arbejder med projektledelse af undervisningsprojekter og faciliterer aktiviteter på landets uddannelsesinstitutioner.

Kontakt: amanda@deo.dk