EU-netværket for undervisere

Netværket understøtter DEOundervisnings produktion af undervisningsmaterialer.

Alle undervisere i gymnasier, folkeskoler og på ungdomsuddannelser med interesse i at få informationer om nyt undervisningsmateriale og efteruddannelsestilbud om EU i undervisningen, samt i at deltage i vidensdeling, erfaringsudveksling og netværksaktiviteter er meget velkommen til at blive medlem af netværket. Det er gratis at være medlem. Du kan tilmelde dig netværket ved at skrive til vores mail undervisning@deo.dk

Du er også meget velkommen til at melde dig ind i Oplysningsforbundet DEO. Så vil du blive inviteret til offentlige debatmøder og konferencer i hele landet og modtage fire debatbøger årligt. Du får også mulighed for at tage din klasse med til forskellige debatarrangementer. Hvis dette har interesse, er du altid velkommen til at ringe og høre nærmere om vores priser. Du kan læse mere og melde dig ind på Oplysningsforbunet DEO’s hjemmeside.

EU-netværket er blevet til i samarbejde mellem Oplysningsforbundet DEO og de over 100 medvirkende skoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner.

Netværket samarbejder om konkrete projekter med Foreningen af Lærere i Samfundsfag, Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Østeuropa-magasinet rØST og Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark.