Debatmøder med politifolk om Europol

Tag dine elever med til debatmøde om Europol, sikkerhed og demokrati. Mød politifolk og eksperter - deltag i debatten om, hvordan vi skaber balance mellem sikkerhed og frihed. Alle får en gratis bog: Sikkerhed i et åbent Europa" - som kan bruges i undervisningen.

Kriminalitet og terror respekterer ikke grænser. Hvad er politiets muligheder? Hvordan sikres det, at EU's databaser ikke bruges til overvågning af borgerne? 

DEO inviterer til debatmøder om Europol og den europæiske sikkerhedsunion, som er under opbygning. Hvad betyder øget sikkerhed for ytringsfrihed, privatliv og borgerrettigheder? 

Næstved d.23 maj kl.19-20.30 Mød EU-konsulent Julia Ballaschk og tidligere chef for det danske kontor i Europol, Henning Bøgelund Hansen
Holbæk d.20 maj kl.19-20.30 Mød EU-konsulent Christine Sidenius og Henning Bøgelund Hansen, tidligere chef for det danske kontor i Europol. 
Aalborg d.1. juni kl.17-18.30 Mød Michael Kjeldgaard, Chef for National Efterforskningscenter og Henning Bang Fuglsang Sørensen Madsen, Strafferetsekspert på Syddansk Universitet
Odense d.7 juni kl.17-18.30 Mød tidligere PET-chef, Hans Jørgen Bonnichsen og EU-konsulent Christine Sidenius. 

 Debatmøder i København og Aarhus er afholdt. 

Alle får en gratis bog: Sikkerhed i et åbent Europa med hjem. Samfundstanker3a