Lærerens side

Her på siden finder du en guide til vores EU-netværk for undervisere, et arkiv over DEOundervisnings materialer til inspiration, tips til din undervisning i vores værktøjskasse samt seneste nyheder. Derudover kan du også finde information om aktuelle efteruddannelsestilbud, konferencer og andre arrrangementer.

DEOundervisning er alene drevet af ønske om at skabe en bedre undervisning i EU-stoffet.

Siden er udarbejdet af Oplysningsforbundet DEO og EU-netværket for undervisere. Vi har ingen politiske bindinger eller dagsorden og ikke nogen forretning for øje.

 

Nyt om EU i undervisningen

EU i undervisningen – sådan! Konference i København
09.02.2018 - Linker til DEO.DK

REPORTAGE. 75 undervisere deltog i DEO's konference om europæisk dannelse på Ørestad Gymnasium. Seks oplægsholdere og fire paneldeltagere kom rundt om emnet.

Årets første rollespil på Risskov Gymnasium
07.02.2018

Mandag den 5. februar lød startskuddet til årets mange rollespil rundt på landets grundskoler og gymnasier. På Risskov Gymnasium levede deltagerne sig fuldt ind i rollerne som politikere, journalister og interesseorganisationer.

Nye materialer om EU's ydre grænser
21.12.2017

UNDERVISNING. I samarbejde med to journalister har DEO udviklet et unikt undervisningsforløb med fokus på de aktuelle forhold langs EU's ydre grænser.

Nyt EU-spil gør skattestoffet til en leg
30.11.2017

UNDERVISNING. Synes du også at det er en udfordring at undervise i skat? EU har lige gjort den opgave en hel del nemmere.

Forhandlinger i Flakkebjerg
30.11.2017

UNDERVISNING: Mangel på kompromisser endte i politisk studehandel på Flakkebjerg Efterskole.

Skolebesøg i Skals
09.11.2017

UNDERVISNING. I Denne uge nåede rollespilsturnéen til Skals Efterskole.

Topmøde i Tommerup
30.10.2017

UNDERVISNING. Den 26. oktober var DEOs rollespilsturné nået til Tommerup Efterskole på Fyn.